Over ons

Toegankelijke datagedreven marketingdienstverlening. Dat is Uptmz. We brengen focus aan, helpen je aan de juiste tooling, zetten campagnes op en ondersteunen je in het behalen van de optimale ROI.

Uptmz is alles wat we in de afgelopen jaren hebben geleerd, in samenwerking met tal van A-merken, op een presenteerblaadje voor het MKB.

bedrijfslogos

Onderdeel van Adeptiv en PostNL

Uptmz is voortgekomen uit twee bureau’s met jarenlange ervaring in de wereld van CRM-denken, marketing automation en online marketing: Yourzine en Searchresult. Opgedane kennis bij de A-merken hebben we omgezet in best-practises: in producten en diensten die aansluiten op de uitdagingen van de MKB-er. Met volop opties voor ieder budget.

Uptmz, Yourzine en Searchresult vormen samen het digitale marketingbureau Adeptiv. Sinds 2016 is Adeptiv officieel onderdeel van PostNL.

Iso labels

Jouw data is veilig bij ons

Bij Uptmz respecteren wij de privacy van onze bezoekers en klanten. Wij verwerken persoonsgegevens van klanten, prospects en partners om klanten zo goed mogelijk te helpen en om onze doelstellingen te bereiken. Wij voldoen aan de verplichtingen die worden gesteld door de Algemene Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 van kracht is geworden. De eis om alle technische en organisatorische maatregelen te nemen om data veilig te verwerken is door ons vertaald naar de invoering van ISO 9001 (organisatie) en ISO 27001 (informatiebeveiliging). We voldoen tevens aan de eisen van het Privacy Waarborg en hebben daarin de hoogste status goud.

Kernwaarden

We dagen je uit.

Het kan altijd beter. Daarom dagen we je uit om je marketing te optimaliseren. Dat doen we gevraagd en ongevraagd.

We rennen op resultaat.

We rennen hard op duidelijke kpi’s, om voor jou het meeste rendement te behalen. Jij blij, wij blij.

We zijn je nieuwe collega's

We werken niet voor, maar met je. Jouw uitdaging is de onze. Je kunt ons bellen, mailen, skypen of appen. Net wat jou uitkomt!

We maken het simpel

Datagedreven marketing is niet lastig. We helpen je ermee te starten. Zo makkelijk kan het zijn.

Ontmoet het team

Het Uptmz team bestaat uit échte allrounders. Daardoor kunnen we extreem snel resultaat leveren én zijn we de ideale sparringspartner voor jou. Elke dag staan we voor je klaar en dagen we je uit om het beter te doen; gevraagd én ongevraagd.

Bert van der Zwaan

Developer

Bob van Huijssteeden

Developer

Maaike Ondersteijn

Team Manager

Joost Feijen

Sales

Bjorn van Breemen

Sales

Jermaya Leijen

Search & Social

Joris van Daal

Strateeg

Rick Wingens

Project Manager & Optimalisatie


Wij werken samen met


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws op het gebied van online marketing en e-mailmarketing.

Bedankt voor je aanmelding.
Je ontvangt een bevestigingsmail.

Bij aanmelding ga je akkoord met ons privacy statement