Manifest

Toegankelijke datagedreven marketingdienstverlening. Dat is Uptmz. We brengen focus aan, helpen je aan de juiste tooling, zetten campagnes op en ondersteunen je in het behalen van de optimale ROI.

Uptmz is alles wat we in de afgelopen jaren hebben geleerd, in samenwerking met tal van A-merken, op een presenteerblaadje voor het MKB.Why

Consumenten verwachten tijdens het online shoppen of boeken dat we ze kennen. Dat we ze begrijpen. Datagedreven marketing is nodig om aan deze verwachting te voldoen. We zien veel MKB’ers worstelen met dit feit. Ze willen wel, maar krijgen het simpelweg niet voor elkaar. Waar begin je? Data is versnipperd over verschillende tools en platformen. Het implementeren van een Customer Data Platform is erg kostbaar. En het bedenken van relevante campagnes op basis van klantdata blijkt lastiger dan verwacht. Tot slot moet er ook nog rekening gehouden worden met privacywetgeving.

Wij geloven dat datagedreven marketing niet alleen voorbehouden moet zijn aan grote corporaties met grote marketingbudgetten. Ook het MKB moet met eigentijdse oplossingen, een pragmatische aanpak en een bescheiden budget op slimme wijze kunnen communiceren met de klant. Met de juiste boodschap aan de juiste doelgroep, op het juiste moment. Om zo voor die ander van meerwaarde te zijn. Daar zetten we ons met veel plezier voor in. Want die ander, die consument, zijn we uiteindelijk zelf ook.

How

Wij helpen middelgrote organisaties aan meer klanten en zorgen dat die klanten vaker terugkomen voor meer. Zonder er een wollig rapport over te schrijven, maar door het te doen. Vanaf dag 1 in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en zijn huidige marketingteam.

Uptmz is voortgekomen uit twee bureau’s met jarenlange ervaring in de wereld van CRM-denken, marketing automation en online marketing: Yourzine en Searchresult. Opgedane kennis bij de A-merken hebben we omgezet in best-practises: in producten en diensten die aansluiten op de uitdagingen van de MKB-er. Met volop opties voor ieder budget.

What

Uptmz biedt het MKB een toegankelijk dataplatform inclusief bijpassende marketingdiensten gericht op optimale ROI. We ontsluiten, koppelen en verrijken (klantprofiel)data om communicatie met huidige en potentiële klanten voortdurend relevanter te maken. Zo creëren en optimaliseren we steeds slimmere marketingcampagnes. Waarmee we de ultieme datagedreven marketingpartner zijn.