MAILEON E-MAILMARKETING

Next-level e-mailmarketing.

Met Maileon breng je jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau. Met functionaliteiten op het gebied van segmentatie & personalisatie, marketing automation, deliverability manager en rapportages heb je alles in huis om het meeste te halen uit jouw klantrelatie. Makkelijk. Snel. Betaalbaar.

CONNECT

Koppel eenvoudig je bestaande systemen

Maileon praat live met jouw bestaande kanalen. Via onze open API’s zorgen we ervoor dat alle data live beschikbaar is voor jouw e-mailcampagnes.

ENRICH

Slimme content en profielverrijking

Integreer slimme content van je website in Maileon voor optimale ROI uit jouw e-mailmarketing. Gebruik engagement-data om jouw klantprofielen te verrijken.

Abandoned basket campagne
Product recommendation engine
Opt-in management

BUILD

Drag ‘n drop template builder & slimme segmenten

Maak zelf met het grootste gemak de mooiste e-mails in de Drag & Drop template builder. Bouw slimme segmenten met de segment builder om de juiste doelgroep te bereiken en gebruik de Marketing Automation Module om slimme triggered campagnes in te richten.

Drag & Drop template builder
Slimme segment builder
Landingspagina module
Marketing automation module

ENGAGE

Automatiseer, rapporteer, verbeter en profiteer

Goede e-mailmarketing stopt niet bij de ‘send’ button. Gebruik de uitgebreide rapportagefuncties om jouw communicatie te optimaliseren voor een maximaal resultaat.

Rapportage tools
Interactionele data
A/B testing

GDPR & SECURITY

Jouw data is bij ons in goede handen.

Veiligheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen voor veilige verbindingen en maximale beveiliging van jouw data.

SAMEN SUCCES MAKEN?

Start met next-level e-mailmarketing.

Graag laten we je zien waar onze krachtige e-mailmarketingsoftware toe in staat is met vrijblijvende demo.