Online groeien?

Wij helpen jou een betekenisvolle relatie te bouwen met je klant. De juiste boodschap op het juiste moment. Met maximaal resultaat.

MARK

Customer Data Platform

Benader de juiste klant met de juiste boodschap, op het juiste moment. Voor maximaal resultaat. Mark helpt je klantdata te bundelen, verrijken en in te zetten voor slimme marketingcampagnes. Met maximaal resultaat.

MAILEON

E-mailmarketing software

Breng jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau met Maileon. Met segmentatie & personalisatie, marketing automation en uitgebreide rapportages haal je het meeste uit jouw klantrelatie. Makkelijk. Snel. Betaalbaar.

SERVICES

Datagedreven marketingdiensten

Toegankelijke datagedreven marketing-dienstverlening. Dat is Uptmz. We brengen focus aan, helpen je aan de juiste tooling, zetten sales- en loyaltycampagnes op en ondersteunen je in het behalen van de optimale ROI.

Toegankelijke datagedreven marketingdiensten. Dat is Uptmz. Alles wat we in de afgelopen jaren hebben geleerd, in samenwerking met tal van A-merken, op een presenteerblaadje voor het MKB.


De Uptmz aanpak

In 3 stappen helpen we jou, en je huidige marketingteam, aan de juiste focus en ondersteunen we je in het realiseren van de optimale ROI.

1

We maken samen een plan - heb je wat aan

We brengen je situatie in kaart. We stellen doelen vast en komen samen tot de best passende inzet van budgetten, tools en campagnes.

2

We helpen realiseren - wel zo makkelijk

We starten zo snel mogelijk met data- en ROI-gedreven marketing. Samen, want we geloven erin dat je zelf ook aan de knoppen moet kunnen draaien.

3

We dagen je uit om het beter te maken - iedere keer weer

Het kan altijd beter. Daarom optimaliseren we voortdurend alle lopende campagnes. Werkt een campagne toch niet? Dan komen wij met nieuwe ideeën.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws op het gebied van online marketing en e-mailmarketing.

Je bent ingeschreven.
Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail.
Hierin vind je een link om je inschrijving mee te bevestigen.

Bij aanmelding ga je akkoord met ons privacy statement